Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنایع خودروسازی ایلیا و کیان موتور وارنا زیر مجموعه یک هولدینگ هستند که صنایع خودروسازی ایلیا در کارخانه ای واقع در شهر صنعتی کاوه در استان مرکزی وظیفه تولید خودروها را بر عهده دارد.

به گزارش مشرق، چندی پیش در فضای مجازی اخباری مبنی بر عرضه خودروی جدید دایون Y۵ به بازار ایران منتشر شد اما نامی از شرکت عرضه کننده این خودرو به میان نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال مدیران ارشد برند دایون در ایران حضور یافته اند و مشخص شده است که شرکت صنایع خودروسازی ایلیا شریک تجاری دایون در تولید خودروی دایون Y۵ در ایران خواهد بود.

صنایع خودروسازی ایلیا و کیان موتور وارنا زیر مجموعه یک هولدینگ هستند که صنایع خودروسازی ایلیا در کارخانه ای واقع در شهر صنعتی کاوه در استان مرکزی وظیفه تولید خودروها را بر عهده دارد و کیان موتور وارنا عرضه و خدمات پس از فروش این خودروها را انجام می دهد.

شرکت کیان موتور وارنا به عنوان نماینده انحصاری واردات برند بورگوارد در ایران، خودروهای بورگوارد BX۷ و بورگوارد BX۵ را به بازار ایران عرضه کرد و این شرکت جزو معدود شرکت های وارد کننده بود که با وجود بسته شدن واردات خودرو و تحریم ها توانست به تمام تعهدات خود عمل کند. حال پس از بسته شدن واردات خودرو در ایران، عرضه این خودرو نیز مانند سایر برند ها متوقف شد و کیان موتور وارنا نیز مانند سایر شرکت ها به ارائه خدمات پس از فروش این برند پرداخت. تولید خودروهای بورگوارد نیز در صورت رفع تحریم صنعت خودرو ایران توسط صنایع خودروسازی ایلیا، شرکت هم گروه کیان موتور وارنا انجام خواهد شد.

خودروی دایون Y۵ پیش‌تر قرار بود با نام تیوان در شرکت زامیاد که به عنوان زیر مجموعه سایپا فعالیت می کند تولید شود که بنا به دلایل مختلفی این امر محقق نشد. حال تولید شاسی بلند آفرودی دایون Y۵ توسط صنایع خودروسازی ایلیا در مراحل نهایی است و به زودی به بهره برداری می رسد و راهی خیابان های ایران خواهد شد.

دایون Y۵ یک خودروی شاسی بلند قدرتمند آفرودی است که قطعاً می تواند خلأ این سبک خودروها را که مدت هاست در بازار خالیست را پر کند و جایگاه ویژه ای بین دوست داران آفرود پیدا کند.

موتور به کار رفته در این مدل ساخت کمپانی ژاپنی میتسوبیشی با حجم ۲ لیتر است که به کمک توربوشارژر، توانایی تولید قدرتی برابر با ۲۰۲ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر را دارد. از طرفی ۲ دیفرانسیل بودن این خودروی ۷ سرنشینه، رانندگی لذت بخشی را رقم خواهد زد، به علاوه گیربکس ۶ سرعته ی اتوماتیک ساخت شرکت آیسین ژاپن این مجموعه را کامل تر می کند.

سیستم ۴ چرخ محرک به کار رفته در این خودروی شاسی مستقل، ساخت شرکت آمریکایی BorgWarner بوده که با قابلیت انتخاب ۳ حالت دو چرخ سبک (H۲)، چهارچرخ سبک (H۴) و چهارچرخ سنگین (L۴) قابلیت آفرود بسیار خوبی را برای Y۵ تأمین می کند. قفل دیفرانسیل این خودرو ساخت شرکت Eaton بوده و همچنین سیستم ترمز آن نیز ساخت شرکت Bosch می باشد.

دایون Y۵ خودروی بسیار جاداری است که با بستن صندلی های ردیف عقب به فضای فوق العاده ای با حجم ۲۷۸۵ لیتر برای بار دست خواهید یافت.

صفحه نمایش ۸ اینچی لمسی، تودوزی و فرمان چرم، ۸ بلندگو، سیستم Keyless استارتر، تنظیم برقی صندلی راننده، آینه های تاشو برقی، سیستم Navigation، سان روف، دوربین دید عقب، سیستم کروز کنترل، قابلیت استفاده برای ۷ سرنشین، رینگ ۱۷ اینچی و تایرM+S (آفرود)، کنترل مستقل سیستم تهویه مطبوع ردیف عقب از جمله امکانات رفاهی این مدل به شمار می روند.

منبع: خودروبانک

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان اتومبیل خودرو برند فناوری ساخت شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟

لاماری ایما هیبرید (HEV) نه‌تنها در سیستم انتقال نیرو جدید کار شده، بلکه در ویژگی‌های رفاهی و ایمنی نیز با نسخه قدیمی تفاوت‌هایی دارد و با بهبودهای بسیاری همراه شده است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لاماری ایما هیبرید (HEV) جدیدترین محصول سواری آرین پارس موتور شناخته می‌شود که قرار است در فاز اول به صورت وارداتی در بازار ایران عرضه شود. با توجه به اضافه شدن نام این خودرو به سامانه خودروهای وارداتی، می‌توان گفت که دومین محصول لاماری در آستانه ورود به بازار است. اما احتمالاً سوال بسیاری از متقاضیان، قیمت فروش لاماری ایما هیبرید و بازه قیمتی آن در بازار باشد.

براساس اطلاعات واصله، ایمای هیبرید احتمالاً فاصله قیمتی 40 درصدی با نسخه  لاماری ایما در بازار داشته باشد. هم‌اکنون لاماری ایما معمولی در بازار با نرخ  حدودا دو میلیارد و 100 میلیون تومان به فروش می‌رسد که با احتساب 40 درصد، در کانال پایین‌تر از سه میلیارد تومان ( حدود دو میلیارد و 900 میلیون تومان) قرار خواهد گرفت.

آغاز دور جدید فروش خودروهای وارداتی در سال جدید + جزئیات

 

لاماری ایما هیبرید (HEV) نه‌تنها در سیستم انتقال نیرو جدید کار شده، بلکه در ویژگی‌های رفاهی و ایمنی نیز با نسخه قدیمی تفاوت‌هایی دارد و با بهبودهای بسیاری همراه شده است. همچنین لازم به تاکید است که با تولید نسخه HEV (هیبرید) لاماری ایما، این مدل جانشین تریم رده بالاتر به حساب می‌آید که زمانی قرار بود تحت عنوان ایما X و در نسخه بنزینی به تولید برسد.

نسخه هیبرید لاماری ایما از یک پیشرانه 1.5 لیتری توربو 4 سیلندر مجهز به سیستم پرخوران و سیستم پاشش سوخت مستقیم، همانند نسخه بنزینی ایما بهره می‌گیرد، اما در این مدل با دو موتور الکتریکی با کد شناسایی DHT-300 (یکی به‌عنوان ژنراتور و دیگری به‌عنوان موتور رانشی) به‌مجموع توان 130 کیلووات (174 اسب بخار) و مجموع گشتاور 300 نیوتن.متر همراه شده است و نیروی الکتریسیته آن با یک پک باتری 2 کیلووات.ساعت تامین می‌شود.

در حال حاضر تنها رقیب مستقیم محصول هیبریدی آرین پارس موتور، خودروی تیگو 8 پرو پلاگین هیبرید محسوب می‌شود؛ چرا که هر دو محصول، چینی و در یک بازه قیمتی نزدیک به یک‌دیگر قرار می‌گیرند.

طبق محدوده قیمتی حدودی که برای لاماری ایما HEV مشخص شده، این خودرو قیمت پایین‌تری نسبت به رقیب خود، یعنی تیگو 8 پلاگین هیبرید دارد. از سوی دیگر به دلیل اینکه لاماری در نسخه پلاگین هیبرید عرضه نمی‌شود، نیازی به شارژ باتری‌های آن نیست.

همچنین در بخش مشخصات فنی نیز حداکثر قدرت و گشتاور لاماری ایما هیبریدی نسبت به تیگو 8 پرو PHEV اندکی بیشتر است. به عبارتی ایمای هیبرید در مجموع می‌تواند حداکثر 342 اسب‌بخار و 580 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند، اما رقیب این خودرو قادر به تولید 326 اسب‌بخار و 510 نیوتن‌‎متر است.

هرچند مصرف سوخت ترکیبی خودروی جدید آرین پارس موتور به صورت رسمی اعلام نشده، اما با توجه به حجم موتور یکسان آن با رقیب خود و همچنین وزن پایین‌تر، احتمالاً مصرف سوخت لاماری ایمای هیبرید حتی از تیگو 8 PHEV نیز کمتر باشد.

 

 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • استارت سرد خودروسازی
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی